DE CE O CASA DIN BUSTENI?

450% CRESTERE IN ULTIMII 8 ANI: cresterea popularitatii caselor din busteni face din acestea o investitie sigura.
Valoarea vanzarii: Datorita popularitatii in crestere si a lipsei ofertelor de revanzare, casa ta de busteni poate deveni mult mai valoroasa decat o casa conventionala.

INAPOI LA NATURA:
 Casele din busteni ofera o alternativa atractiva, un stil de viata alternativ si un tarif mult mai redus decat casele conventionale.
REZISTENTA STRUCTURII:
 Casele din busteni sunt mai rezistente decat cele de otel.

ENERGIE EFICIENTA:
 Bustenii de 8 inci grosime ofera izolare foarte buna comparativ cu casele conventionale din caramida sau prefabricate.

cerc lemn1
cerc lemn2

TARIF: Casele din busteni pot fi construite cu mai putin de o treime din tariful unei case conventionale.

VERSATILITATE:
 Designul caselor din busteni se potriveste oricarei ambiante sau peisaj.

FLEXIBILITATE:
 Poti alege din modelele existente de case sau poti sa iti faci propriul tau design. Ne adaptam oricarei situatii.

RECEPTIA:
 30 de zile de la finalizarea designului.

FRUMUSETE RUSTICA:
 Fiecare dintre modelele noastre de case se vor integra armonios in peisajul in care sunt plasate: terenuri impadurite, lacuri, zona de munte.

CONSTRUIRE FACILA SI IZOLARE DE INTEMPERII: Casele noastre sunt realizate din busteni uniformi, cu suprafete finisate atat ca design cat si ca imbinare. Uniformitatea bustenilor si tehnica de imbinare asigura izolarea de intemperii. Unele case pot fi ridicate de trei sau patru oameni din echipa noastra in mai numai de 4 sau 5 zile.

MENTINERE FARA COSTURI :
 Pentru casele din busteni se poate folosi o tehnica de pastrare. Casele nu necesita vopsire sau alte reparatii desi exista o larga varietate de culori disponibile pentru cei care le prefera.

cerc lemn3
cerc lemn5

PASUL 1: Fundatia – O casa din busteni poate fi ridicata pe un ponton, structura de piatra, pe o suprafata cu neregularitati sau pe o fundatie obisnuita.

PASUL 2:
 Fiecare din randurile de busteni sunt suprapuse unele peste altele. Fiecare dintre busteni sunt numerotati corespunzand proiectului. Imbinarile bine finisate nu permit agentilor externi sa influenteze habitatul.

PASUL 3:
 Se monteaza cadrul si grinzile acoperisului.
  
PASUL 4
: Acoperisul, ferestrele si usile sunt instalate. Casa este ridicata complet si pregatita pentru finisajele interioare. Pentru o casa obisnuita din lemn aceste proceduri dureaza aproximativ doua sau trei saptamani. Odata ridicata casa, munca in interior se poate desfasura fara ca vremea de afara sa reprezinte un impediment.